Cottagehaven Gårdbutik

Alle varer er produceret med omtanke for naturen

Vores specialiteter

I den lille butik ved Cottagehaven er der udsalg af alt, hvad der i løbet af årstiderne produceres ude på de blomstrende marker. I den travle sæson fra 15.juni – 15.oktober kan du her på siden få et overblik over, hvad der er på hylderne i butikken. Alle varer er produceret med omtanke for naturen, og vi er glade for også ind imellem at kunne præsentere varer fra andre lokale producenter af forskellige bæredygtige produkter.

Gårdbutik

I den lille butik ved Cottagehaven er der udsalg af alt, hvad der i løbet af årstiderne produceres ude på de blomstrende marker.

Årstidernes blomster

Om Foråret er det Tulipaner, Ranunkler, blomstrende træer og buske og velduftende Natvioler, der præger Cottagehaven. Senere indtager de forskellige stauder og sommerblomster, som Løvefod, Stjerneskærm og Lathyrus deres plads, og Roser, Phlox og Dahlia laver en farvestrålende finale i sensommeren.

Inspirationsdage

Når vores marker står i fuldt flor arrangerer vi temadage, der starter med markvandring, hvor vi alle under vejledning finder materialer til vores buketter.

OPSLAGSTAVLEN.

Du kan altid bestille friske buketter, dekorationer og kranse fra dag til dag på mobil 22997865, eller skriv til os på Facebook siden hedder : Cottagehaven.

Håndlavede kurve, og Rangler i Pileflet og Antikke opsatser og skåle.

Rødlilla Grønkål eller rosenkål på bestilling. 

Kontakt os

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk

CVR: 39449803

Bryllup

Skal I holde bryllup i 2019?
Så kontakt os her, så vi kan aftale et tidspunkt for et møde og høre om ønsker omkring blomster.

Cottagehaven