Cottagehaven Gårdbutik

Alle varer er produceret med omtanke for naturen

Vores specialiteter

Gårdbutikken er i Julestemning i weekenden d. 20-22. nov og d. 27.-29. nov og holder åbent fra kl. 10-18 i begge. Her kan købes Advents- og julekranse,- Juledekorationer og udvalgte materialer til at gøre det hyggeligt i dit hjem. Du kan også bestille buketter til Julemåneden i ro og mag,- både her på siden nederst, pr. tlf: 22997865 eller komme i butikken i disse weekender, og få en snak om hvilke blomster og farver ,du gerne vil have.

PSSST! 3 Julekalendere er der nu tilbage. Her kan du bestille Cottagehavens Frøjulekalender. Hver dag i december kan du så åbne en lille pakke med blomsterfrø fra Cottagehavens bæredygtige blomstermark. Dem sår du næste forår, og så kan du have glæde af dem hele næste sommer,- sammen med sommerfugle og bier. Godt for naturen og godt for dig! Frøjulekalenderen koster 499,-kr afhentet i butikken, men kan også fremsendes efter aftale (for ca 50,-kr). Bestil nederst i kontaktfeltet og oplys, antal, navn og mobilnr. inden d. 30.oktober ,- så vil vi have dem klar fra d. 23. nov.- 2020.
Alle varer er produceret med omtanke for naturen, og vi er glade for også ind imellem at kunne præsentere varer fra andre lokale producenter af forskellige bæredygtige produkter.

Herunder kan du se et lille udvalg:

Frø – Julekalender.
Vær god ved dig selv og haven, naturen omkring dig, 
Med en Frø julekalender fra Cottagehaven.

Grønt til dine kreative projekter

Grønt i form af blød enebær og Kristtjørn med røde bær , forskelligt andet stedsegrønt sælges i november og december fra butikken. Du kan også være heldig at finde årets fineste juletræ ved Gårdbutikken.

Lækre blå italienske keramikvaser.

Smuk keramikserie kan du også købe. Keramikvaser, den lille koster 129,-kr og den store 249,-kr og potteskjuleren koster 249,-kr. Vi sender gerne efter nærmere aftale (ca 60kr i fragt), skriv besked herunder,- og du kan betale hele molevitten med Mobilepay.

Pileflettede kurve

Du kan i vores gårdbutik købe helt unikke håndflettede pilekurve, til at have dine blomster i eller som kaffekurv, når du skal på tur i det blå.

Smukke Kranse

Hele året har vi kranse i årstidens materialer. Kransen som er et symbol på harmoni i hjemmet kan bruges som velkomst på din dør eller som smuk dekoration på bordet eller væggen. Lige nu er det Peberbærkranse der er i butikken, i smukke naturlige rosa farver.

Friske Buketter fra dag til dag.

I Vintersæsonen kan du bestille friske buketter fra dag til dag og til enhver lejlighed. Vi leverer gerne rundt på Fyn, pris efter nærmere aftale.

Honning fra lokale økohaver.

Vi samarbejder med en biavler, som har bistader i et par økologiske fynske blomstrende haver og sælger Forårs- ,Sommer- og Modnet honning i butikken.

Cottagehavens Frøjulekalender.

Nu kan du sikre dig en smuk sommer i 2021 med frø fra Cottagehaven. Dette års høst af frø fra de bæredygtige blomster i blomstermarken sælges enkeltvis til foråret, men allerede nu som en FrøJulekalender med en lille pakke til hver eneste dag i Jukemåneden.

Om foråret byder Gårdbutikken på spændende frø af sidste års høst. Fra 1. maj sælges 10 frøposer for kun 180kr.

Opslagstavlen

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!