Cottagehaven Gårdbutik

Alle varer er produceret med omtanke for naturen

Opslagstavlen

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!

Vores specialiteter

5. Marts – 2021. Nu er Gårdbutikken igen åben i weekenden, fredag, lørdag og søndag fra kl. 10-16.

Her finder du friske buketter, frø til din egen Cottagehave, et mindre udvalg af søde udplantningsplanter til krukkerne her i foråret og fremdrevne grene i blomst. Pilekurve og lidt gamle ting og sager.
Alle varer er produceret med omtanke for naturen, og vi er glade for også ind imellem at kunne præsentere varer fra andre lokale producenter af forskellige bæredygtige produkter.

Herunder kan du se et lille udvalg:

Stolte Kavalér i blomstermarken

Dyrk “Blomster til bier og sommerfugle”
Vær god ved dig selv og haven, naturen omkring dig,
Køb frø til 9 forskellige blomster som bierne elsker, og nyd et frodigt blomsterflor i din have. Pakken indeholder: Morgenfruer, Kornblomst, Hestemynte,Kæmpe jernurt, Stolte kavalér, Solsikker, Lupiner og Nålepudeblomst.

Pris: 224,-kr. (Bestil blomster til bier og sommerfugle)Frøpakke Blomster til bier og sommerfugle

Romkugler med kornblomst og kokos

Dyrk blomster til te, salat og kagepynt
Gå ud i haven og find blomster du kan bruge i maden.

FrøPakken indeholder: Bronzefennikel, Morgenfrue, Hestemynte, Rød rævehaleamarant, Kornblomster, Løvemund og Jomfruen i det grønne, og i Blomsterbloggen kan du senere finde forslag til hvad de forskellige blomster kan bruges til. Pris: 7 poser frø for 179,-kr.Se alle blomsterne her:Frøpakke til Spiselige blomster(Bestil Spiselige blomster)

Mandstro i blomstermarken

 

Pileflettede kurve

Du kan i vores gårdbutik købe helt unikke håndflettede pilekurve, til at have dine blomster i eller som kaffekurv, når du skal på tur i det blå.

Dyrk dine egne Tørrede blomster

I Cottagehaven dyrker vi selv de blomster , der kan tørres til brug i vinterens indendørs kranse og buketter. I pakken får du frø til : Mandstro, Nyserøllike, Pragtrøllike”Summerberries”, Rævehale “Hot Bisquits”, Jomfru i det grønne, Løvehale og 2 slags græsser: “Cloud” og hirse “Red Jewel”. Pris: 8 poser frø 199,-kr.Se alle blomsterne her:Frøpakke til Tørrede Blomster (Bestil Blomster til tørring)

Friske Buketter fra dag til dag.

I Vintersæsonen kan du bestille friske buketter fra dag til dag og til enhver lejlighed. Vi leverer gerne rundt på Fyn, pris efter nærmere aftale.

Honning fra lokale økohaver.

Vi samarbejder med en biavler, som har bistader i et par økologiske fynske blomstrende haver og sælger Forårs- ,Sommer- og Modnet honning i butikken.

Frø fra Cottagehaven.

Nu kan du sikre dig en smuk sommer i 2021 med frø fra Cottagehaven. Sidste års høst af frø fra de bæredygtige blomster i blomstermarken sælges enkeltvis her til foråret, Download liste over Cottagehavefrø 2021 herFrøliste Cottagehaven 2021