Bryllup

Den vigtigste dag i livet skal være fyldt med de smukkeste blomster. Blomsterne ved et bryllup skaber en magisk og romantisk stemning

Den store dag

Blomsterne ved et bryllup skaber en magisk og romantisk stemning. Blomsterne taler til alle sanser, – og er noget af man husker bedst mange år efter. Blomsterne er lavet netop til denne ene dag, og dette er med til at øge deres tiltrækningskraft.
Når man arbejder med årstidens blomster, opnås de bedste resultater. Lyset skifter fra årstid til årstid, og fremhæver hver enkelt blomst i dennes naturlige blomstringsperiode.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde netop din stil ved brylluppet. Du skal selvfølgelig være den du er, og blomsterne fra Cottagehaven kan være med til at give et afslappet landligt indtryk, men kan også understrege det eventyrlige og overdådige ved den mere storstilede bryllupsfest. En moderne og enkel bryllupsstil kan skabes af en buket bundet af en enkelt slags blomster.
Ved et besøg i blomstermarken kan I selv vælge i det årstiden byder på netop der, hvor jeres bryllupsfest skal stå. I kan finde farver og dufte, som kan være med til at skabe en minderig og eventyrlig bryllupsfest for jer.

Herunder kan du downloade et Inspirationsark til hvilke overvejelser I kan gøre jer omkring Bryllupsblomsterne.

Inspirationsark til bryllup

 
Cottagehaven
v/AnneMarie Dupont

Såderupvej 3, 5540 Ullerslev
CVR: 39449803
Mobil:+45 22997865
Mail: amdk@cottagehaven.dk

Tirsdag- lørdag Kl. 9.00-17.00
Bestil helst inden kl 14,
til levering i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

 

Gårdbutikken er åben:
Fredag kl. 13.00-18.00
Lørdag kl. 9.00-18.00
Søndag kl. 9.00-18.00
Evt. efter aftale