Inspirerende dage i Cottagehaven

Tag din veninde med på en kreativ temadag med årstidens blomster.

Temadage fulde af inspiration

Når vores marker står i fuldt flor arrangerer vi temadage, der starter med markvandring, hvor vi alle under vejledning finder materialer til vores buketter. Efter en lille forfriskning, fortæller Anne Marie om klargøring af blomsterne til arrangementet og viser eksempler på moderne blomsterkunst på en mere bæredygtig måde. Herefter får du selv muligheden for at binde kreative buketter, hvor hver enkelt blomst kommer til sin ret. Efter en let frokostanretning, med sæsonens bedste råvarer, arbejder vi videre i blomsterværkstedet og laver endnu et kreativt arrangement, med blomsterne fra marken. Herefter kan du tage dine egne kreationer og lidt ekstra blomster med til at øve videre med derhjemme.

Når efteråret banker på har vi temadage, hvor du kan lære forskellige håndværk, som pileflet og fotografering i haven og naturen. Senere står julen for døren og dagene med Juleværksted løber af stablen med  julens blomster og grønt i kranse og buketter.

Vintertiden kan bruges på en Inspirationsdag, hvor du kan få gode ideer til at skabe din egen personlige Cottagehave til næste år.

Herunder kan du se datoer på temadagene og melde dig til et af holdene. Tilmeldingen er bindende, da der er forholdsvis stor efterspørgsel på holdene.Du kan også downloade programmet til print her: Kursusprogram sommer- efterår 2019

Vi svarer normalt tilbage på beskeden indenfor et døgn, hvis du ikke hører noget så ring endelig på mobilnr: 22997865 og meld dig til kurset her istedet for.

Vi glæder os til at se dig.

 

Hold. 3 Bind en forårskrans og kom i forårshumør .

Forårskrans

Lørdag d. 13.April kl. 10.00-13.00. Pris 399 kr inkl. kaffe /te med brød og materialer.

Kan du godt lide at være kreativ og bruge haven og naturens materialer og selv lave forskellige smukke arrangementer til dit hjem?       Så kom med til kurset  Forårskrans og oplev glæden ved at arbejde med årstidens blomster fra Cottagehaven. På dette kursus vil du kunne lære teknikken i at binde en forårskrans, der passer ind i dit hjem.  Kom og lad dig inspirere til at bruge årstidens materialer på bæredygtig vis til smukke ting til dig selv.

Lørdag d. 13.April kl. 10.00-13.00. Pris 399 kr inkl. kaffe /te med brød og materialer. 

Hold 8. Bind din egen sensommerkrans.

  Pris 399kr, inkl kaffe/te og brød, samt  materialer

Lær at binde en smuk krans af

Sensommerkrans

sensommerens friske materialer til at  bruge på døren eller på bordet. For nogle vil der også være tid til en krans af tørrede blomster. Husk selv en god beskærersaks. 

Du lærer lidt om hvilke materialer du skal vælge for at opnå det bedste resultat og hvordan du selv dyrker blomster til at tage ind og tørre,

 

Hold 5. Sommerfest i sigte.

Pynt op til din fest.

 25.maj kl. 10-15.

Inkl. let frokost og materialer. Pris 499kr.

Når sommeren byder op til fest, kan du her i Cottagehaven få nye ideer til blomsterpynt, der sætter prikken over i´et ved din sommerfest. Hvad enten du skal giftes og selv stå for pynten eller holde fødselsdag i det grønne, får du her mange nye input til forskellige måder at bruge årstidens blomster og grønt på, så der skabes en magisk stemning fra starten, og festen bliver en af dem man aldrig glemmer. Du får selv mulighed for at komme med i blomstermarken og udvælge blomster og grønt til at dække dit eget festlige bord med.

Hold 6. Sommerens eventyrlige buketter

d.26.maj 2019. kl. 10.00-13.00

Inkl. kaffe/te og brød. Pris 399 kr.

På dette kursus kan du lære at bruge sommerens blomster i eventyrlige buketter, der kan sættes i vase og fungere som borddekoration. Du kommer med i Blomstermarken og vælger dine egne materialer, og med indenfor i blomsterværkstedet igen for at lære om teknik og formgivning af buketten..

Hold 7. Sommerlige dekorationer.

Vilde dekorationer.

Søndag d. 2. juni kl. 10-13.

 Inkl. Kaffe/te brød, samt materialer 399 kr.

Tag en veninde med på Inspirationsdag i Cottagehavens Blomsterværksted. Kom med i Blomstermarken og find årstidens materialer til dine bæredygtige vilde dekorationer med sommerens blomster. Du vil samtidig høre noget om udvælgelsen af materialer og forberedelse af blomsterne til dekorationer.

Tilmeld dig til inspirationsdag

Tidligere kurser

Se tidligere kurser nedenunder.

Hold 1 2019. Skab din egen Cottagehave

Skab din egen Cottagehave.

Inspirationsdag omkring det at anlægge sin egen have i Cottagestil. Oplæg omkring Jordforbedring, Havens rum, gangstier,Vand og andre dekorative elementer i haven. Valg af Cottagehavens planter, frugttræer, buske, klatreplanter, blomster og grøntsager,- tænk farver og strukturer. og ind imellem erfaringsudveksling, snak om og tid til at tegne sin egen “Cottagehave” med de elementer, der tiltaler dig.

Søndag 27. januar kl. 10-15 . Pris 250 kr inkl. let frokost

 

Hold 2. Pileflet

Pileflet passer godt ind i cottagehavestilen. Det giver ro i sindet at arbejde med pilen, og du kan sagtens selv at lære det gamle håndværk, at flette med pil, så kan du her i løbet af foråret melde dig til kurset i Cottagehaven. Har du lyst til at lave en kurv? Et fuglefoderhus?  Eller et plantestativ? Hvis du har en ide om, hvad du gerne vil lave i pil, kan du skrive det i tilmeldingsfeltet nedenunder, og så vil vores dygtige underviser Elsebeth Pedersen sørge for at der er god opblødt pil til vores pilefletterier.  Medbring selv god beskærersaks, skarp snittekniv, en sten ca. 1kg., evt håndklæde, der kan gøres vådt for at holde pilen fugtig.

Vær lidt god ved dig selv og tag et par dage med Pileflet

fredag d.22. marts kl. 16-20

og lørdag d.23.marts kl. 9 – 14.

Inkl. kaffe/te og brød /frokost, Pris 499,-kr. (+ materialer ca.100 kr ) i alt for begge dage. 

 

Vil du høre om et kursus bliver afholdet igen?

Kontakt os og hør mere. 

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!