Inspirerende dage i Cottagehaven

Tag din veninde med på en kreativ temadag med årstidens blomster.

Vil du høre om et kursus bliver afholdt igen?

Kontakt os og hør mere. 

Temadage fulde af inspiration

Når vores marker står i fuldt flor arrangerer vi temadage, der starter med markvandring, hvor vi alle under vejledning finder materialer til vores buketter. Efter en lille forfriskning, fortæller Anne Marie om klargøring af blomsterne til arrangementet og viser eksempler på moderne blomsterkunst på en mere bæredygtig måde. Herefter får du selv muligheden for at binde kreative buketter, hvor hver enkelt blomst kommer til sin ret. Efter en let frokostanretning, med sæsonens bedste råvarer, arbejder vi videre i blomsterværkstedet og laver endnu et kreativt arrangement, med blomsterne fra marken. Herefter kan du tage dine egne kreationer og lidt ekstra blomster med til at øve videre med derhjemme.

Når efteråret banker på har vi temadage, hvor du kan lære forskellige håndværk, som pileflet og fotografering i haven og naturen. Senere står julen for døren og dagene med Juleværksted løber af stablen med  julens blomster og grønt i kranse og buketter.

Vintertiden kan bruges på en Inspirationsdag, hvor du kan få gode ideer til at skabe din egen personlige Cottagehave til næste år.

Herunder kan du se datoer på temadagene og melde dig til et af holdene. Tilmeldingen er bindende, da der er forholdsvis stor efterspørgsel på holdene.Du kan også downloade programmet til print her: 

Vi svarer normalt tilbage på beskeden indenfor et døgn, hvis du ikke hører noget så ring endelig på mobilnr: 22997865 og meld dig til kurset her istedet for.

Vi glæder os til at se dig.

 

Workshop 1. Forårsblomster

Onsdag d. 25. marts kl. 19-21.30.(399kr)
Lær at lave en vegetativt opbygget dekoration til dit Forårsbord eller kaminhylden – med netop de materialer, der er tilgængelige for denne årstid.

Workshop 2. Lav din egen Fuglerede - buket

Torsdag d.26. Marts kl. 19-21.30. (399kr).
Lær teknikken i at binde din egen vilde forårsbuket i form af en fuglerede med årstidens blomster og grønt.

Workshop 3. Mindfulness i Cottagehaven. I

Søndag d. 5. April kl. 10 – 13.00. (399kr).
Vær god ved dig selv og snup en Forårsdag med Mindfulness i Cottagehaven,- oplevelser for alle sanser i rolige og trygge omgivelser med naturens skønhed som ramme er godt for både krop og sjæl.

Workshop 4. Forårskranse med manér.

Onsdag d. 8. April kl. 19-21.30.(399kr)
Flet din egen unikke blomsterkrans, med mos, kvas, kviste og årstidens blomster, og hokus pokus filiokus… har du en smuk krans til Påskebordet.

Workshop 5. Pileflet For alle.

Lørdag d. 18. April kl. 9-16.00 (399kr+materiale)
Flet din egen unikke kurv eller et fint blomsterstativ, som ingen har magen til. Lær mere om pilens fantastiske egenskaber og teknikken i at flette ting i pil, et håndværk der går langt tilbage i tid.

Workshop 6. Eventyrlige Forårsbuketter

Søndag d. 17. maj kl. 10-13.00.(399kr)
Nu kommer forsommerens blomsterflor og her kan du lære at anvende blomsterne i “vilde” buketter med masser af liv og bevægelse.

Workshop 7. Midsommerkranse

Søndag d. 21. juni kl. 10-13(399kr) Lær at binde smukke midsommer- kranse som de gør i vort broderland Sverige, brug dem til hovedet eller som buket og bordpynt til Skt. Hans.

Workshop 8. Vilde Sensommerbuketter

Søndag d. 23. august kl. 10-13(399kr)
Lær teknikken i at binde smukke “vilde” sensommerbuketter med årstidens blomster og grønt. Du kommer selv med på vandring i marken, hvor vi samler materialer til et par buketter og derefter med i Blomsterværkstedet, hvor de skal bindes.

Tilmeld dig til inspirationsdag

Tidligere kurser

Se tidligere kurser nedenunder.

Hold 1 2019. Skab din egen Cottagehave

Skab din egen Cottagehave.

Inspirationsdag omkring det at anlægge sin egen have i Cottagestil. Oplæg omkring Jordforbedring, Havens rum, gangstier,Vand og andre dekorative elementer i haven. Valg af Cottagehavens planter, frugttræer, buske, klatreplanter, blomster og grøntsager,- tænk farver og strukturer. og ind imellem erfaringsudveksling, snak om og tid til at tegne sin egen “Cottagehave” med de elementer, der tiltaler dig.

Søndag 27. januar kl. 10-15 . Pris 450 kr inkl. let frokost

 

Hold 2. Pileflet

Pileflet passer godt ind i cottagehavestilen. Det giver ro i sindet at arbejde med pilen, og du kan sagtens selv at lære det gamle håndværk, at flette med pil, så kan du her i løbet af foråret melde dig til kurset i Cottagehaven. Har du lyst til at lave en kurv? Et fuglefoderhus?  Eller et plantestativ? Hvis du har en ide om, hvad du gerne vil lave i pil, kan du skrive det i tilmeldingsfeltet nedenunder, og så vil vores dygtige underviser Elsebeth Pedersen sørge for at der er god opblødt pil til vores pilefletterier.  Medbring selv god beskærersaks, skarp snittekniv, en sten ca. 1kg., evt håndklæde, der kan gøres vådt for at holde pilen fugtig.

Vær lidt god ved dig selv og tag et par dage med Pileflet

fredag d.22. marts kl. 16-20

og lørdag d.23.marts kl. 9 – 14.

Inkl. kaffe/te og brød /frokost, Pris 499,-kr. (+ materialer ca.100 kr ) i alt for begge dage. 

 

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!