Temadage fulde af inspiration

Her kan du se det nye Kursusprogram for Forår/Sommer 2021. Der er mulighed for at være kreativ på flere måder med blomster og pil, samt havedesign henover sommeren. Det hele foregår i hyggelige rammer i Cottagehavens blomsterværksted eller på webinar, hvor du deltager på din egen PC hjemme i stuen.

Eller du kan: Sætte dit eget hold sammen og booke en af de ledige dage til at få en kreativ dag med netop det, du gerne vil arbejde med og sammen med gode mennesker du hygger dig godt med,ring og forhør dig om ledige datoer nedenunder.

Vi vil have plads til 6-7 kursister ad gangen,- som så kan står med god afstand imellem sig,- og der vil selvfølgelig være mulighed for at vaske/spritte sine hænder undervejs. I Danmark har vi jo mulighed for at være udenfor en stor del af året, selvfølgelig med tilpas påklædning, så det vil vi også benytte os af ind imellem.

Når vores marker står i fuldt flor arrangerer vi temadage, der starter med markvandring, hvor vi alle under vejledning finder materialer til vores buketter.Vi starter som regel med kaffe/te og lidt hjemmebagt brød, og derefter fortæller Anne Marie om klargøring af blomsterne til arrangementet, og hvad man skal tænke på, når man sammensætter et blomsterarrangement. Så vises eksempler på moderne blomsterkunst på en mere bæredygtig måde, og du får selv muligheden for at binde kreative buketter, hvor hver enkelt blomst kommer til sin ret.

Når efteråret banker på har vi temadage, hvor du kan lære forskellige håndværk, som pileflet, kransebinding af tørrede blomster. Senere står julen for døren og dagene med Juleværksted løber af stablen med  julens blomster og grønt i kranse og buketter.

Vintertiden kan bruges på Inspirationsdage sammen med din PC, hvor du kan få gode ideer til at skabe din egen personlige Cottagehave til næste år.

Herunder kan du se datoer på temadagene og melde dig til et af holdene. Tilmeldingen er bindende, da der er forholdsvis stor efterspørgsel på holdene. Du kan også downloade programmet til print her:

Vi svarer normalt tilbage på beskeden indenfor et døgn, hvis du ikke hører noget så ring endelig på mobilnr: 22997865 og meld dig til kurset her istedet for.

Vi glæder os til at se dig.

 

Tilmeld dig til inspirationsdag

Inspirationsdage i 2020-2021

Se hele programmet her.

Tidligere afholdt i 2020. Skab din egen Cottagehave

Skab din egen Cottagehave.

Inspirationsdag omkring det at anlægge sin egen have i Cottagestil. Oplæg omkring Jordforbedring, Havens rum, gangstier,Vand og andre dekorative elementer i haven. Valg af Cottagehavens planter, frugttræer, buske, klatreplanter, blomster og grøntsager,- tænk farver og strukturer. og ind imellem erfaringsudveksling, snak om og tid til at tegne sin egen “Cottagehave” med de elementer, der tiltaler dig.

Søndag 27. januar kl. 10-15 . Pris 450 kr inkl. let frokost

 

Tidligere afholdt i 2020. Pileflet

Pileflet passer godt ind i cottagehavestilen. Det giver ro i sindet at arbejde med pilen, og du kan sagtens selv at lære det gamle håndværk, at flette med pil, så kan du her i løbet af foråret melde dig til kurset i Cottagehaven. Har du lyst til at lave en kurv? Et fuglefoderhus?  Eller et plantestativ? Hvis du har en ide om, hvad du gerne vil lave i pil, kan du skrive det i tilmeldingsfeltet nedenunder, og så vil vores dygtige underviser Elsebeth Pedersen sørge for at der er god opblødt pil til vores pilefletterier.  Medbring selv god beskærersaks, skarp snittekniv, en sten ca. 1kg., evt håndklæde, der kan gøres vådt for at holde pilen fugtig.

 

 

Inspirerende dage i Cottagehaven

Tag din veninde med på en kreativ temadag med årstidens blomster.

Vil du høre om et kursus bliver afholdt igen?

Kontakt os og hør mere. 

Workshop 1. 2021. Forårsstemning

Søndag d. 28.Marts kl. 10-13.00

(399kr inkl. materialer)

Gå foråret i møde med søde forårsarrangemeneter over temaet fuglereder. Vi skal denne dag lave en fin forårskransebund med blomster og en lille minibuket af havens og naturens materialer på en fugleredebund. Forårstemning, materialer, kaffe og hjemmebag inkl.

Workshop 2. Forårsbuketter med manér.

Ldag d. 10.April kl. 10-13.00

(399kr inkl. materialer)

Lær at binde flotte buketter af forårets blomster fra haven og naturen. Du kan prøve at binde buketter med flere forskellige teknikker og sætte de forskellige materialer sammen, så buketten får liv og bevægelse.

Workshop 3. Pileflet til gavn og glæde.

Lørdag i April kl. 9-16.00

(399kr inkl. materialer)

Flet din egen unikke pilekurv, som ingen har magen til. Lær mere om pilens fantastiske egenskaber og teknikken i at flette ting i pil, et håndværk der går langt tilbage i tiden. Her på forårets kursus er der også mulighed for at lave fine plantestativer til havens krukker.

WorKshop 4. Morsdagsbuketten.

Lørdag d. 8. Maj kl. 10-13.00

(399kr inkl. materialer)

Lær selv at binde den smukkeste buket til din mor. Maj måned byder på så mange fine forårsblomster i Cottagehaven. Både pæoner og roser er til at få fat i,  og disse blomster indgår helt sikkert i den Morsdagsbuket, vi binder denne dag.

Workshop 5. 2021. Bryllup i sigte.

På dette kursus kan du lære at binde en smuk Brudekrans og en rigtig Brude-pigebuket. Du prøver teknikken i at binde en krans til håret og lave en fin lille buket med en fin afslutning af håndtaget. Det kan være oplagt at følges med sin mor eller bedste veninde på dette kursus i god tid inden brylluppet skal holdes.

TeamWorkshop. Sæt dit eget hold og lad kreativiteten blomstre.

Efter aftale kan du selv samle et hold Gode venner/kolleger, Venindedag, Polterabend, Julehygge.

Ja alle muligheder er åbne, hvilken blomsterkunst mon I gerne vil lære at lave? Tørrede blomsterkranse, Hårpynt, Pilestativer, Julekalender-dekoration, Æresport eller noget helt andet?

Jeg vil glæde mig til at vise jer, hvordan man kan gøre i blomsterværkstedet her i Cottagehaven og bagefter skal I selvfølgelig selv prøve. Materialer til arrangementet og en let anretning vil være inkluderet i prisen, som ligger fra 399kr pr. deltager. Skriv blot i feltet herunder eller ring og fortæl os, hvad I godt kunne tænke jer,- så finder vi ud af det sammen.

Workshop 11.-12. og13. Juleværksted 2020

Tirsdag d. 24. November kl. 18-22.00

Onsdag d. 25. November kl. 18-22.00

Torsdag d. 26.November kl. 18-22.00.(499kr)
Lær teknikken i at binde din egen grønne Adventskrans og lav en smuk dekoration med Julens friske blomster og grønt. Julehygge med kaffe og julekage er inkl. så der er god chance for at komme i Julestemning i blomsterværkstedet.

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!