Inspirerende dage i Cottagehaven

Tag din veninde med på en kreativ temadag med årstidens blomster.

Vil du høre om et kursus bliver afholdet igen?

Kontakt os og hør mere. 

Temadage fulde af inspiration

Når vores marker står i fuldt flor arrangerer vi temadage, der starter med markvandring, hvor vi alle under vejledning finder materialer til vores buketter. Efter en lille forfriskning, fortæller Anne Marie om klargøring af blomsterne til arrangementet og viser eksempler på moderne blomsterkunst på en mere bæredygtig måde. Herefter får du selv muligheden for at binde kreative buketter, hvor hver enkelt blomst kommer til sin ret. Efter en let frokostanretning, med sæsonens bedste råvarer, arbejder vi videre i blomsterværkstedet og laver endnu et kreativt arrangement, med blomsterne fra marken. Herefter kan du tage dine egne kreationer og lidt ekstra blomster med til at øve videre med derhjemme.

Når efteråret banker på har vi temadage, hvor du kan lære forskellige håndværk, som pileflet og fotografering i haven og naturen. Senere står julen for døren og dagene med Juleværksted løber af stablen med  julens blomster og grønt i kranse og buketter.

Vintertiden kan bruges på en Inspirationsdag, hvor du kan få gode ideer til at skabe din egen personlige Cottagehave til næste år.

Herunder kan du se datoer på temadagene og melde dig til et af holdene. Tilmeldingen er bindende, da der er forholdsvis stor efterspørgsel på holdene.Du kan også downloade programmet til print her: Kursusprogram sommer- efterår 2019

Vi svarer normalt tilbage på beskeden indenfor et døgn, hvis du ikke hører noget så ring endelig på mobilnr: 22997865 og meld dig til kurset her istedet for.

Vi glæder os til at se dig.

 

Hold. 8 Bind din egen sensommerkrans og buket

Sensommerkrans

Søndag d. 15.September kl. 10.00-15.00. Pris 499 kr inkl. kaffe /te med brød og materialer.

Lær at binde en smuk krans af    sensommerens friske materialer til at  bruge på døren eller på bordet. For nogle vil der også være tid til en krans af tørrede blomster. Derefter er der en let frokostanretning og så skal vi binde buketter med septembers smukkeste udvalg af bæredygtige materialer. Du kommer selv med i marken og finder de materialer du skal bruge undervejs.

Husk selv en god beskærersaks og gummistøvler.

 

Hold. 10. Skab din egen Cottagehave.

Søndag d. 27.Oktober kl. 10.00-15.00. Pris 499 kr inkl.kaffe/te og let frokostanretning og materialer.

Skab din egen Cottagehave.

Planlæg og tegn din egen Cottagehave. Små oplæg omkring elementer af en Cottagehave bl.a. jordforbedring, hvilke planter hvor, farvespil,  mulighed for erfaringsudveksling og for at tegne sin egen have med de havedrømme og -ideer, lige præcis du går rundt med.

 

Hold 9. Floristens fire årstider

Flg datoer i 2019:  6/10, 8/12 , og 5/4 , 7/6 2020. Hver gang fra kl. 10-13.00

  Pris pr. gang 249,-kr  inkl.kaffe/te med morgenbrød.  (materialeudgifter må påregnes)

Følg årstidernes gang i blomsternes verden. Vi samles 4 gange i løbet af det næste år for at lave kreative arrangementer med havens og naturens materialer i den udvalgte årstid. Du vil lære teknikken i buket,- og kransebinding, samt andre dekorationsformer.

Hold 11 og 12. Pileflet til gavn og glæde

Lørdag d. 7.sept og igen lørdag d. 2. nov fra kl 9-16.00. Pris ialt inkl. kaffe/te og let frokostanretning 399kr

(materialeudgifter må påregnes) 

Flet din egen unikke pilekurv, som ingen har magen til. Du får grundig instruktion og vejledning i hvordan du fletter i pil,- samt inspiration undervejs til at gøre din kurv til noget helt specielt. Tag en god ven/veninde med og å en dejlig dag i Pilens forunderlige verden.

Hold 13 - 14. Jul i Blomsterværkstedet

Julestemning

(Pssst! Sød gaveidé til en kær veninde.)

Hold 13:Lørdag d.23.nov og

Hold 14: Søndag d.1.dec, begge dage 10-15

Inkl. Kaffe/te og let frokost Pris 399kr. (udgifter til materialer må påregn

Her har du mulighed for at komme i julestemning og lære teknikken i at binde årets smukkeste Adventskrans og en lækker Julebuket af årstidens friske blomster og grønt. Husk selv at medbringe beskærersaks, varmt tøj, lys og bånd til adventskransen, (mere herom senere ved tilmelding)

 

 

Hold 6. Sommerens eventyrlige buketter

d.26.maj 2019. kl. 10.00-13.00

Inkl. kaffe/te og brød. Pris 399 kr.

På dette kursus kan du lære at bruge sommerens blomster i eventyrlige buketter, der kan sættes i vase og fungere som borddekoration. Du kommer med i Blomstermarken og vælger dine egne materialer, og med indenfor i blomsterværkstedet igen for at lære om teknik og formgivning af buketten..

Hold 7. Sommerlige dekorationer.

Vilde dekorationer.

Søndag d. 2. juni kl. 10-13.

 Inkl. Kaffe/te brød, samt materialer 399 kr.

Tag en veninde med på Inspirationsdag i Cottagehavens Blomsterværksted. Kom med i Blomstermarken og find årstidens materialer til dine bæredygtige vilde dekorationer med sommerens blomster. Du vil samtidig høre noget om udvælgelsen af materialer og forberedelse af blomsterne til dekorationer.

Tilmeld dig til inspirationsdag

Tidligere kurser

Se tidligere kurser nedenunder.

Hold 1 2019. Skab din egen Cottagehave

Skab din egen Cottagehave.

Inspirationsdag omkring det at anlægge sin egen have i Cottagestil. Oplæg omkring Jordforbedring, Havens rum, gangstier,Vand og andre dekorative elementer i haven. Valg af Cottagehavens planter, frugttræer, buske, klatreplanter, blomster og grøntsager,- tænk farver og strukturer. og ind imellem erfaringsudveksling, snak om og tid til at tegne sin egen “Cottagehave” med de elementer, der tiltaler dig.

Søndag 27. januar kl. 10-15 . Pris 450 kr inkl. let frokost

 

Hold 2. Pileflet

Pileflet passer godt ind i cottagehavestilen. Det giver ro i sindet at arbejde med pilen, og du kan sagtens selv at lære det gamle håndværk, at flette med pil, så kan du her i løbet af foråret melde dig til kurset i Cottagehaven. Har du lyst til at lave en kurv? Et fuglefoderhus?  Eller et plantestativ? Hvis du har en ide om, hvad du gerne vil lave i pil, kan du skrive det i tilmeldingsfeltet nedenunder, og så vil vores dygtige underviser Elsebeth Pedersen sørge for at der er god opblødt pil til vores pilefletterier.  Medbring selv god beskærersaks, skarp snittekniv, en sten ca. 1kg., evt håndklæde, der kan gøres vådt for at holde pilen fugtig.

Vær lidt god ved dig selv og tag et par dage med Pileflet

fredag d.22. marts kl. 16-20

og lørdag d.23.marts kl. 9 – 14.

Inkl. kaffe/te og brød /frokost, Pris 499,-kr. (+ materialer ca.100 kr ) i alt for begge dage. 

 

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!