Mindfulness i Cottagehaven 

En god måde at afhjælpe stress og depression

Hvad kan vi tilbyde

Mindfulness i Cottagehaven er en god måde at afhjælpe stress og depression.

 Mange internationale undersøgelser viser at haven, naturen og arbejdet i jorden derude i sol og vind, kan hjælpe dig med at komme i fin form psykisk, såvel som fysisk og finde den ro og balance, der skal til for at overkomme de svære perioder, der findes i de fleste menneskeliv. Når dette kombineres med et kreativt frirum hvor du kan fordybe dig i at skabe forskellige kreationer med årstidens blomster,- kan du mærke en forbundethed med naturen,- som bringer livsglæden tilbage.   At så sine frø og se det forskellige vokse og gro og belønne dig med skønne sansemæssige oplevelser og en stor frodighed, er i mit hoved noget af det, der heler dig allerbedst som menneske. Vi arbejder i øjeblikket på en beskrivelse af forløbet her på siden,- så kig ind senere.

Mindfulness i marken

Naturen indbyder til nærvær. Specielt når man er et trygt sted i naturen med stor variation i arterne kan du finde ro, når du er i en periode af livet med stress, som kan ramme os alle.

Mindfulness i skoven

Har du hørt om skovbadning,- og mærket energien vende tilbage efter en tur i skoven. Så er det rigtigt nok. Flere undersøgelser  bekræfter, at skoven “booster” vores immunsystem.

Mindfulness med blomster

Prøv at lægge mærke til hvilke blomster ,der tiltaler dig mest, hvordan er farven, blomstens struktur, løvet, hvordan spille det hele sammen? Lad dig fordybe i dit kreative frirum med blomster.

Interesseret i Mindfulness i Cottagehaven? 

Kontakt os endelig for at høre mere. Vi kan finde ud af om det er noget for dig selv eller en du kender. 


Cottagehaven
v/AnneMarie Dupont

Såderupvej 3, 5540 Ullerslev
CVR: 39449803
Mobil:+45 22997865
Mail: amdk@cottagehaven.dk

Telefontid:
Tirsdag- fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-13.00
Bestil helst inden kl 14,
til levering i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig