Buket på abonnement

Ring blot og aftal ugedag for levering

3 days ago

Tulipaner, Ranunkler, Løvefod i en skøn blanding med nyudsprungne bøgegrene, så er det forår i Cottagehaven😊🌼🌸🌺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

🌺🌸🌼I Denne weekend er der åbnet i Gårdbutikken hver dag fra kl 9-18, og der er mange gode gaveideer til Mors dag, som er nu på søndag. Og er du lige til at så og plante har vi også en god portion Cottagehavefrø og Planter som er typiske for Cottagehavestilen.🌼🌸🌺 F.eks Pæretræer til 200kr, pæoner 90kr,2 for 150kr, Løvemund, Stolte kavalér og Dahlier til dine sommerkrukker 25kr🌼🌺🌸Rigtig God Weekend!🌼🌸🌺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blomster har deres eget sprog

Friske bæredygtige blomster på kontoret spreder glæde

  En buket fra Cottagehaven er bundet med årtidens blomster og bringer naturen med indenfor, hvilket med garanti øger glæden ved at gå på arbejde.

Når personalet i dit firma skal have en velfortjent sommerfest eller en dag med faglighed eller teambuilding kan det være blomsterne, der gør stemningen til lidt ud over det sædvanlige. Det er jo altid dejligt at blive værdsat med lidt ekstra, så hvorfor ikke anerkende månedens medarbejder med en smuk buket?

 

Glæd en du holder af med et måneds abonnement i form af 4 friske kreative buketter med årstidens blomster, der står klar til afhentning hver fredag i Gårdbutikken, så den kan nydes i fulde drag hele weekenden.

 

(Prisen er fra 249,-kr og så kan vi aftale en pris pr. udbringning her på Fyn, hvis vi skal levere buketten) Bestil i kontaktfeltet herunder eller ring på mobil 22997865 og bestil med det samme.


Cottagehaven
v/AnneMarie Dupont

Såderupvej 3, 5540 Ullerslev
CVR: 39449803
Mobil:+45 22997865
Mail: amdk@cottagehaven.dk

Telefontid:
Tirsdag- fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-13.00
Bestil helst inden kl 14,
til levering i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

 

Gårdbutikken er åben:
Hver weekend torsdag-søndag
fra ca.15. april-15. oktober