Om Cottagehaven

Det er vores mission at udbrede glæden ved at arbejde med blomster og inspirere dig til at vælge bæredygtighed.

Kærlighed til blomster

Midt i den fynske have ligger vores hyggelige gamle gård, Rosengård. Her dyrker vi de smukkeste sommerblomster, stauder, roser og grønt til at bruge i buketter og blomsterarrangementer både for den professionelle blomsterbinder og for dig, som er interesseret i at lære mere om, hvordan man binder blomster, eller bare har lyst til at komme med ud i blomstermarken og se og dufte, hvordan naturen folder sig ud. Det er nemlig vores mission at udbrede glæden ved at arbejde med blomster og inspirere dig til at vælge bæredygtighed.

Vores blomster dyrkes med omtanke for natur og dyreliv, uden brug af sprøjtemidler, ved sædskifte i marken og ved brug af hjemmelavet kompost og øko-jord fra Sverige og meget foregår manuelt. Blomsterne bliver plukket om aftenen, solgt i gårdbutikken, og leveret lokalt på Fyn indenfor 24 timer, så de er sprøde og friske og på den måde kan holde længere.
Vi har altid en stor variation af farver og former i sæsonen.
Om Foråret er det Tulipaner, Ranunkler, blomstrende træer og buske og velduftende Natvioler, der præger Cottagehaven. Senere indtager de forskellige stauder og sommerblomster, som Løvefod, Stjerneskærm og Lathyrus deres plads, og Roser, Phlox og Dahlia laver en farvestrålende finale i sensommeren.

Cottagehavestilen kan du læse mere om her:

https://haveselskabet.dk/guide-skab-din-egen-cottagehave

https://haveselskabet.dk/landbohave-og-cottagehave-hvad-er-forskellen

 

 

 

Kontakt os

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk

CVR: 39449803

Bryllup

Skal I holde bryllup i 2019?
Så kontakt os her, så vi kan aftale et tidspunkt for et møde og høre om ønsker omkring blomster.

Cottagehaven