Buket på abonnement

Ring blot og aftal ugedag for levering

Blomster har deres eget sprog

Friske blomster i receptionen og på kontoret

Blomster er med til at give en positiv og motiveret indstilling på kontoret. Ugens buket fra Cottagehaven er bundet med årtidens blomster og giver fokus på naturen udenfor, hvilket spreder positive energier. 

Når personalet i dit firma skal have en velfortjent sommerfest eller en dag med faglighed eller teambuilding er det måske lige blomsterne, der gør stemningen til lidt ud over det sædvanlige. Det er jo altid dejligt at blive værdsat med lidt ekstra, og blomster har deres eget sprog. Så i sæsonen kan du også bestille ugens bæredygtige buket til receptionen eller den dygtige medarbejder.

 

Glæd en du holder af med et måneds abonnement i form af 4 friske kreative buketter med årstidens blomster, der står klar til afhentning hver fredag i blomsterværkstedet, så den kan nydes i fulde drag hele weekenden.

 

(Prisen er alt i alt 699,-kr og så kan vi evt. aftale en pris pr. udbringning her på Fyn, hvis vi skal levere dem) Bestil i kontaktfeltet herunder eller ring på mobil 22997865 og bestil med det samme.

Buket på abonnement?

Frisk buket hver uge: kun 699,- kr. pr. måned

Ring blot og aftal ugedag for levering.  

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!