Årstidens blomster

De 4 årstider byder på variation i farver, udbud og aktiviteter – kig med her

Årstiderne i Cottagehaven

Forår i Cottagehaven, betyder fuglesang og dejlige sprøde tulipaner, duftende natvioler og grønt fra ny -udsprungne frugttræer. Næsten samtidig kommer nostalgiske ranunkler og franske anemoner, der begge agerer hovedblomster i mange af vore buketter og arrangementer om foråret.
Forår og bryllup hænger sammen for os her i Danmark.
På din store dag kan blomster fra Cottagehaven gøre stemningen fuldendt. Vi kan levere hele pakken til dit bryllup. Alt fra brudebuket til knaphulsblomster, Dekorationer og buketter på bord og buffet, blomster i kirken eller en naturlig varieret æresport. Du kan også som Julie herunder vælge selv at komme ud i Blomstermarken, få et par gode råd omkring materialevalg, og selv vælge materialer ud til at lave dine egne helt unikke borddekorationer og buketter.

“Jeg synes det var en stor oplevelse at gå rundt i duften af blomsterne på marken og selv plukke lige det jeg gerne ville bruge til vores bryllupsfest, det blev til både georginer, ærteblomster, roser, og løvemund, der passede til de mange små glasvaser vi havde på midten af bordet, og vi havde en skøn dag…” (Julie 27 år)
(Kontakt os og aftal tid til et idémøde, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til jeres bryllupsfest. Her (link).

Få hjælp og gode ideer til dit næste arrangement

Adresse

Såderupvej 3,
5540 Ullerslev

Kontakt

Tlf: +45 22 99 78 65
Mail: amdk@cottagehaven.dk
CVR: 39449803

Privatlivspolitik

Kontakt os nu!