Kom med i min have så mine blomster kan hilse på dig.

Lige nu ville jeg gerne invitere dig med på en tur en tidlig morgen i Cottagehavens ro. Solens første stråler er på vej op og fuglene kvidrer. Det ene svalepars unger sidder og gynger på hegnet ind til hestene og flytter sig kun lidt længere ud i marken, da vi kommer gående. De virker næsten helt tamme, og lidt kåde som en flok hundehvalpe, der lige er vågnet

Haren som plejer at komme forbi her om morgenen, er der også i dag, stopper alligevel lige op og ser sig omkring, inden han smutter videre ned over ”ridebanen”. Her står grøntsagerne i rækker og en enkelt gulerodstop går det vel an at tage på vejen.

Her i den ene ende af marken er der nyplantede roser, som kæmper sig igennem den første varme sommer de oplever, men det ser ud til at de klarer det. De første planter, der blev plantet ud, er i fuld blomst nu, og er dem jeg klipper mest af til buketter lige nu. Her er Røllike ”Summer berries”, Scabiosa i alle farver, store smukke Zinnia ”Illumination”, Ammi Majus, Cerinthe major, Løvemund ”Appleblosom” og små kvikke POM-Pom zinnia ”Miniput”. De høje grønne Rævehaler er ved at være klar til brug, og Jomfruen i det grønne i hvide nuancer og klart blå er også klar til at plukke, som det grønne der giver buketten fylde.

Hver morgen starter jeg med at flytte vandslangerne i det øverste bed og vande lidt der. De sidst plantede har kun oplevet, at det har været tørvejr siden de kom ud af drivhuset, og trænger til lidt ekstra for at kunne leve op til kravet, om at være der sidst på sæsonen.

Når det er gjort, er der altid et par rækker der trænger til at blive luget. I dag var det dog vanding af resten af stykket det stod på, efter der var blevet lagt en slange ud langs hver række. Det er et stort og lidt svært arbejde at undgå at der bliver knæk på slangen undervejs, men endelig er vi færdige med det, og nu kan vi vande en smule i aften.

Næsten hver eneste dag oplever man ting derude, men får lyst til at fotografere. I dag var det igen udsigten over marken ind imellem Lindetræernes kroner. Det er altså et flot syn, men i dag var jeg så heldig, at der lige var en lift til rådighed på matriklen, – den kravlede jeg op på og ville egentlig bare tage et foto udover marken. Straks var der én, der var hurtig og sendte dette snap ud.

Men Peder syntes dog også, at vi skulle op over trætoppene, og derfor blev det et view ud over trætoppene og hele marken samt ridebanen, du her kan nyde ved et klik på linket her: IMG_1439

En dag må vi have fat i en dronefører?