Inspiration til Bryllup i det fri.

Med verdens smukkeste tulipaner lige i baghaven og kirsebærtræer i fuld blomst er det lidt svært ikke at blive inspireret til at dække et smukt bryllupsbord i det fri, og det skete så også for mig. Istedet for at plante/ prikle og gøre rent blev dagen brugt til at lade kreativiteten komme til udtryk og forestille sig et smukt forårsbryllup i haven.

Stor dekoration til bryllup i det fri.

Tulipanerne  skulle være hovedblomster i rosa og cremefarvede nuancer og æbleblomsterne være med til at give lidt lethed i buketten med de tunge blomsterhoveder. Nyudsprungne bøgegrene, der har fået lov til at stå og trække vand natten over kan faktisk godt klare overgangen til vand og lidt oasis i bunden af opsatsen. Nedenunder kan du se resultatet af dagens arbejde, som afspejler alt det der lige var i Cottagehaven i denne stund.

Bryllupsbordet

Dekoration på anretterbordet.

Servietterne er en del af pyntningen.

Kan du mon huske noget af dronningens nytårstale?

Hvis du selv har blomster i haven i perioder af sommeren, så prøv at give dig selv lov til at bruge dem til at lave en helt særlig blomsterkunst i træernes skygge, her er en helt særlig belysning og det at give sig selv lov til også at gøre noget, der ikke er absolut nødvendigt  eller bare kommer som en luftig ikke planlagt idé,- giver en helt særlig tilfredsstillelse, prøv bare…